Skrivet av: Hanna Helsing | september 2, 2013

Koka potatis och spring i benen

Jag har aldrig kunnat koka potatis. Det borde ju inte vara så svårt men på något sätt kokar jag sönder dem eller så är de sådär precis inte riktigt klara. Men nu har jag lärt mig knepet som är klockrent. Tricket är för er som inte vet, att koka upp vatten med potatis. När vattnet kokar stäng av plattan. Låt potatisen stå tills det är så pass svalt i vattnet att du kan ta upp potatisen med händerna. Det är så jäkla bra!! Nu misslyckas jag aldrig med potatisen och jag spar tid då jag kan sätta på potatis och gå hemifrån och den håller sig varm länge i kastrullen. Testa! 🙂

Efter middag, fisk i ugn och potatis, stack jag ut på runda. 10 km lätt distans. Det kändes bra. Jag tog det lugnt och benen kändes pigga.

20130902-210743.jpg
Och 20 min styrka.
Rådjur på åkern där någonstans 🙂

20130902-210823.jpg
Nu är jag så sugen på en isglass. Först dusch sen glass.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: