Skrivet av: Hanna Helsing | augusti 31, 2013

Shopping, intervaller, distans och soffhäng

Jag har den mest peppande personen här hemma som ger mig och sin omgivning komplimanger om deras kläder, skor och accessoarer mm. Han är snart tre år och är min fina son Melvin. ”Bra Eeå, duktig, du klarar det” sa han till lillebror Elliot som försökte komma upp i soffan. ”Fint, mamma duktig”, får jag höra när jag förbereder frukosten på morgonen. Flera gånger om dagen får vi glada tillrop.
När jag går (springer) upp för branta backar med barnvagnen. Hejar han på. När jag löptränar med vagnen piskar han på, ”bra mamma, fortare!”

Han säger det han tänker, att tex tanten framför i kön på Ica har fina skor. Det är en väldigt fin egenskap och jag ska lära mig av honom, att bli bättre på att ge komplimanger och säga när jag tycker någon gjort något bra även till personer jag inte känner.
Melvin har för övrigt Bollibompa namnsdag idag. Grattis Melvin!

Igår när vi var ute på promenad träffade vi de här två sötnosarna nere vid stranden.
Både Melvin och Elliot älskar katter. Melvin är dock lite avvaktande till en början. Katterna spann när barnen klappade dem och jag tror de ville följa med oss hem.

20130831-074617.jpg

20130831-074628.jpg

Idag gick vi upp vid 6. Jag ville gärna sova en stund till men det ville inte barnen.
Efter lunch drog jag på mig träningskläderna. När jag var på väg ut öppnades himlen och regnet öste ner.

20130831-224720.jpg
Vilken tur att jag har ett löpband. Jag gick ner och sprang istället. 3 km uppvärmning, lite stretch. Sen skulle jag köra 500 m intervaller, 10 st. Det hade slutat regna så jag drog ut istället och sprang till idrottsplatsen. totalt 11 km.

Efter dusch åkte hela familjen iväg på shoppingrunda.
Efter shopping, typ bara till barnen och fika åkte vi hem, middag, lek och sen dags för barnen att sova. Då stack jag ut på pass nr 2. 8 km

20130831-232208.jpg
Efter löpning lite styrka, 20 min.
Så här glad blir jag av lite löpning.

20130831-232520.jpg
Kan lägga 19 km löpning till handlingarna och rundar av kvällen i soffan med glass och kakor som vi fick av Ica-trappström, ”välkommen till Ekerö gåva”. Mums framför dokumentären, Searching for suger man.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: