Skrivet av: Hanna Helsing | juni 18, 2013

Elliot 1 år

Jag vaknade hes och med halsont. Så det har inte blivit någon träning idag heller. Abstinensen är stor nu! Blir även lite stressad att inte få ihop några mil i benen. Imorgon tror jag jag kan ta ett pass då det känns betydligt bättre i halsen nu ikväll.

Jag satte på mig en sunkig klänning imorse och löparskor och gick ut med barnen. Det går inte att vara inne då de står och bilar bort fasaden på huset precis utanför fönstren så hela lägenheten skakar och det låter som de står i samma rum som en själv och borrar.

När jag under våran promenad gick förbi ett skyltfönster och såg mig själv i fönstret tänkte jag, ”herregud så jag ser ut”. Kom då på att jag inte haft denna klänning på mig på ett år. För exakt ett år sedan satte jag på mig klänningen och löparskor och vi tog en taxi till SÖS och Elliot föddes 15 min efter att vi kommit in. Om detta var en sign, slump eller undermedvetet att jag bar samma klänning idag som för ett år sedan vet jag inte 🙂

20130618-222530.jpg
Fick dåligt samvete att jag glömt bort plutten så vi gick in på ICA och köpte lite gott och jag och Melvin hade skönsång för honom. Kalas ska vi inte ha förrän i augusti när vi flyttat till huset. Känns jobbigt att ha kalas i lägenheten som är fylld med flyttkartonger och det går inte att öppna balkong eller fönster just nu pga fasad och balkong renoveringen. Jag försökte hyra lokal på Medborgarhuset men de har sommarstängt. Hoppas Elliot inte blir allt för ledsen att bli firad 2 mån försent.

Vi gick och fikade med Frida, en
”Gläntanmamma”och hennes granne. Melvin tröttnade fort men en kort fika fick vi. Sen mot ödleparken och lek.

Elliot 1 år Hurra!

20130618-224624.jpg
Vid 15 tiden kom Peter hem och tog över och jag åkte på möte och information om My Club som är en administrativ tjänst för idrottsklubbar och andra klubbar och föreningar. Det är ett fantastiskt verktyg som kommer underlätta för både administratörer, medlemmar, ledare, föräldrar, barn, ja alla som är förenings – eller klubbaktiva på något vis. Berättar mer en annan dag. Gå in på deras hemsida och kika. myclub.se
Nu måste jag sova God Natt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: