Skrivet av: Hanna Helsing | juni 7, 2013

Sista dagen på förskolan Gläntan

20130607-195928.jpg
Idag var sista dagen för Melvin på förskolan Gläntan. Han pratar om förskolan, pedagogerna och kompisarna hela tiden så det kändes vemodigt att säga hejdå. Pedagogerna tyckte det var jobbigt att ta avsked av Melvin. De kunde inte sluta krama honom. De sa att de kommer sakna deras glada, spralliga kille. ”Vissa barn fäster man sig vid lite extra”, som en sa. En av pedagogerna grät och det gjorde jag med.
Jag grät och skällde på pedagogerna första dagen jag hämtade Melvin på förskolan för ett år sedan. Idag grät jag och kramade dem när jag kom för att hämta honom.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: