Skrivet av: Hanna Helsing | juni 5, 2013

Bra dag!

Lämnade Melvin på förskolan i morse. Tog sen en promenad ner till midsommarkransen och mötte upp Eva och Ullis. Det var sjukt längesedan vi sågs. Evas lilla Ossian har hunnit bli två veckor och Ulrika kommer föda inom tre veckor. Ossian var så söt och så pluttig. Det går fort att glömma hur små de faktiskt är i början. Ulrika har en häftig tid som väntar. Jag kan faktiskt, på riktigt vilja föda igen. Låter sjukt men det är en av de häftigaste saker jag varit med om. Det häftiga ligger dock i att få träffa den lille som legat där i magen under en så lång tid. Vi åt en god frukost ihop sen tog jag och Elliot en promenad till Liljeholmen, köpte pyssel. Glitterlim, klistermärken, fjädrar, mm.
Efter jag hämtat Melvin på förskolan gick vi ner till ödleparken. Sofie och Edward kom dit. Vi lekte och hade lite picknick. Sen gick vi hem och åt middag och pysslade lite. Melvin älskade allt pyssel jag köpt.
Peter är ute med jobbet ikväll och Anders är också ute med vänner så Edward och Sofie kom över på tårtkalas och lek hos oss. 21:30 kom Melvin i säng. De har haft så kul ihop, bästa kompisarna!
Nu TV sen sova.

20130605-222345.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: