Skrivet av: Hanna Helsing | juni 3, 2013

Kurs i projektledning

Lämnade in min 15e och sista uppgift till kursen Projektledning som jag läser på Berghs school of communication. Nu har 15 veckor sprungit förbi. Tiden går bara fortare och fortare. Ska det verkligen vara såhär?! Kommer tiden fortsätta öka i hastighet eller kommer det lugna ner sig med åren?
Vi har kursavslut nu på lördag sen väntas nya utmaningar.
Jag kommer sakna kursen. Det har varit en givande, bra kurs och jag har lärt mig massor. Fått många nya insikter, kunskaper och verktyg att använda som projektledare.
Nu väntas nya spännande projekt att fördriva kvällar och helger med 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: