Skrivet av: Hanna Helsing | maj 15, 2013

Plugga, städa, äta, vila…

Barnen har precis somnat efter lunchen. Nu har jag ca 1 timme på mig att göra V a d J a g V i l l ! Typ! 🙂
Vet inte vart jag ska börja. Plocka undan efter deras lunch, äta lunch själv, förbereda kvällsmat, städa, fixa tvätten, plugga, ta en kaffe på den soliga balkongen, köra ett styrkepass, sova då vi gick upp vid 5, ringa en vän, förbereda inför flytt. Listan kan göras lång på saker jag vill hinna med under denna timme. Men det får bli en härlig kombo, kaffe på balkongen med datorn och skriva på mitt arbete som ska vara klart tills på måndag. Skönt om jag slipper sitta hela helgen med det.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: