Skrivet av: Hanna Helsing | mars 21, 2013

Fokusera

Just nu läser jag en kurs på Berghs school of communication, Projektledning på distans. Det är grymt kul och en mycket bra kurs! Jag kände ett stort behov att få igång hjärnverksamheten igen efter en längre tids föräldraledighet. Det är skönt att tänka på något mer än bara projektleda hem och vardagen. Elliot sover nu så jag tänkte passa på att läsa och skriva lite. Men jag har så svårt att fokusera just nu. Ska bara göra kaffe, ska bara deklarera, ska bara äta, ska bara förbereda kvällsmiddagen, ska bara plocka lite, ska bara städa. Men allt det kan jag göra sen. Nu blir det en timme framför datorn! Ska bara skriva klart här först…

20130321-135844.jpg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: