Skrivet av: Hanna Helsing | mars 19, 2013

MilSpåret

Nu är det dags att sätta upp mål med min träning igen. Var inne på marathon.se och hittade Mil Spåret som är den 23 maj. Det loppet har jag aldrig sprungit och den ligger bra i tid, så jag har några veckor att komma i form igen. Hittade ett träningsschema på 10 veckor som jag ska köpa. Det finns även gratis men då får en inte det där lilla extra.
Idag blev det löpband, 6km 28 min. Började för hårt och blev snabbt seg i benen. Igår körde jag också löpband, 3km uppvärmning 3km i 4 min/km tempo och 1 km nerjogg. Längtar efter torr asfalt och ljusa kvällar.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: